Final Four: Το story των επεισοδίων στο Βερολίνο

στορι
Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα το βράδυ του Σαββάτου (25/5) μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού μία ημέρα πριν από τον μεγάλο τελικό.

Άνω κάτω έγινε το Βερολίνο αργά το βράδυ του Σαββάτου (25/5) καθώς υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Τα πάντα ξεκίνησαν μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Συγκεκριμένα φίλοι των πράσινων είχαν παρακολουθήσει την αναμέτρηση σε εστιατόριο της πόλης και αφού πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου στη συνέχεια πήραν τον δρόμο της επιστροφής στα ξενοδοχεία όπου και διέμεναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ενέδρα από οπαδούς του Ολυμπιακού, καθώς περίμεναν τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού, τους οποίους και αιφνιδίασαν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στα επεισόδια ενεπλάκησαν και Σέρβοι.

Οι συμπλοκές έγιναν σε δύο διαφορετικά σημεία της πόλης.Σε σταθμό του μετρό όπου έγιναν μάχες σώμα με σώμα με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί και συλλήψεις από την αστυνομία. Μάλιστα οι εμπλεκόμενοι φορούσαν κράνη και είχαν στην κατοχή τους ρόπαλα και μπαστούνια του μπέιζμπολ. Για αρκετά λεπτά δημιουργήθηκε... χάος στον σταθμό S-Bahn με την αστυνομία να αργεί μέχρι να δράσει και να αποτρέψει τα χειρότερα. Από τις εν λόγω συμπλοκές υπήρξαν τραυματισμοί, στους οποίους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το δεύτερο σημείο όπου εκτυλίχθηκαν σοβαρά επεισόδια έλαβε χώρα σε ένα ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι φίλοι του Παναθηναϊκού! Συγκεκριμένα τα έκαναν σχεδόν... γυαλιά-καρφιά, ενώ όσοι φίλοι των «πρασίνων» ειδοποιήθηκαν ότι έπρεπε να πάρουν τα πράγματά τους και να φύγουν από το ξενοδοχείο. Κι όλα αυτά μεσούσης της νύχτας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.