Final Four 2024, Ολυμπιακός: Η στήριξη του κόσμου και το χειροκρότημα μετά την ήττα από τη Ρεάλ (vid)

Final Four 2024, Ολυμπιακός: Η στήριξη του κόσμου και το χειροκρότημα μετά την ήττα από τη Ρεάλ (vid)

Ολυμπιακός Παρακάμερα
Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε δυναμικό παρών στο Βερολίνο και χειροκρότησε θερμά τους παίκτες αλλά και τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά το φινάλε του χαμένου ημιτελικού απ΄τη Ρεάλ.

Ο Ολυμπιακός έφυγε ηττημένος από το παρκέ της Uber Arena στον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να πλήρωσαν το κακό τους πρώτο ημίχρονο, ωστόσο οι φίλοι τους έδωσαν παλμό στην κερκίδα.

Και μάλιστα, παρά την απογοήτευση για την ήττα στον ημιτελικό, έσπευσαν να δώσουν ένα θερμό χειροκρότημα στους παίκτες και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, λίγο πριν αυτοί καταλήξουν στα αποδυτήρια, όπως φαίνεται και από την παρακάμερα της ΚΑΕ.

Δείγμα άλλωστε και του σεβασμού αλλά και της αναγνώρισης για τα όσα πέτυχε ο Ολυμπιακός σε αυτό το ταξίδι της φετινής σεζόν. Άλλωστε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στο Gazzetta λίγο πριν την προπόνηση του Σαββάτου (25/5), κάνοντας ειδική αναφορά στον κόσμο και το κίνητρο που γεννά στην ομάδα.

Ρεάλ - Ολυμπιακός: Η παρακάμερα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.