Final Four 2024, Ρεάλ - Ολυμπιακός: Τα highlights του χαμένου ημιτελικού των «ερυθρολεύκων» (vid)

Newsroom
Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος
Δείτε τα highlights της επικράτησης της Ρεάλ επί του Ολυμπιακού στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του Final Four της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός λύγισε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και ηττήθηκε στον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague από τους Ισπανούς. «Πετώντας» το πρώτο ημίχρονο, όπου βρέθηκε μέχρι και το -25, για να μειώσει στους 19 μετά από 20 λεπτά. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν για την ολική ανατροπή αλλά δεν τα κατάφεραν, με τη Ρεάλ να διατηρεί τη διαφορά που έχτισε από το πρώτο ημίχρονο και να πηγαίνει να συναντήσει τον Παναθηναϊκό στον τελικό της Κυριακής.

Για τον Ολυμπιακό τρεις παίκτες ήταν αυτοί που κουβάλησαν την επίθεση και ξεχώρισαν. Ο Άλεκ Πίτερς πέτυχε 23 πόντους με 5/6 τρίποντα και 10 ριμπάουντ, ο Σακίλ ΜακΚίσικ ακολούθησε με 17 και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος έφτασε τους 15 με 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα, 3 λάθη. Για τη Ρεάλ πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζάναν Μούσα με 20, ο Μάριο Χεζόνια προσέθεσε 12, ενώ οι Γκέρσον Γιαμπουσέλε και Βενσάν Πουαριέ σκόραραν από 11, με τον Έντι Ταβάρες να δείχνει άλλη μια φορά πως παραμένει κυρίαρχος στη ρακέτα.

Ρεάλ - Ολυμπιακός: Τα Highlights

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.