Τα mind games του Αταμάν και η... ανετίλα της αποστολής του Ολυμπιακού (vid)

Newsroom
Τα mind games του Αταμάν και η... ανετίλα της αποστολής του Ολυμπιακού
Οι Αντώνης Καλκαβούρας, Κωνσταντίνος Μελάγιες και Γιώργος Κούβαρης σχολιάζουν από την Uber Arena του Βερολίνου την συνέντευξη Τύπου του F4 της Euroleague και την εικόνα που βγάζουν προς τα έξω οι αποστολές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, μία ημέρα πριν τους μεγάλους ημιτελικούς.

Η συνέντευξη Τύπου του F4 της Euroleague είχε αρκετό... ψωμάκι, καθώς οι εκπρόσωποι και των τεσσάρων ομάδων απάντησαν άνετα σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων κι έδειξαν έτοιμοι για τους μεγάλους ημιτελικούς.

Λίγο μετά το τέλος της πρωινής εκδήλωσης και λίγες ώρες πριν τις απογευματινές προπονήσεις, οι απεσταλμένοι του Gazzetta, Αντώνης Καλκαβούρας, Κωνσταντίνος Μελάγιες και Γιώργος Κούβαρης σχολίασαν την παρουσία των εκπροσώπων των δύο ελληνικών ομάδων στην Uber Arena και μετέφεραν όλες τις τελευταίες πληροφορίες για τους φιλάθλους των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που αναμένονται στο Βερολίνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.