Final Four, Παναθηναϊκός: Ο αστυνομικός που έσπρωξε τον Αταμάν ζήτησε συγγνώμη, την αποδέχθηκε ο Τούρκος προπονητής

Final Four, Παναθηναϊκός: Ο αστυνομικός που έσπρωξε τον Αταμάν ζήτησε συγγνώμη, την αποδέχθηκε ο Τούρκος προπονητής

ataman
Αποδεκτή έκανε τη συγγνώμη του αστυνομικού ο Εργκίν Αταμάν μετά το σπρώξιμο που είχε δεχθεί κατά τη διάρκεια της έντασης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Γιώργος Κούβαρης

Άνω-κάτω έγινε η αποστολή της ομάδας λίγο μετά την άφιξή της στο ξενοδοχείο. Όπως είναι γνωστό προκλήθηκε μεγάλη ένταση ύστερα από φραστική επίθεση φιλάθλων της Φενέρμπαχτσε στον Εργκίν Αταμάν, με αποτέλεσμα να οξυνθούν αρκετά τα πνεύματα.

Βέβαια η παρέμβαση της ελληνικής πρεσβείας ήταν άμεση ενώ το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν και από τους ανθρώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR μετά και τις απαραίτητες εξηγήσεις από τους ιθύνοντες την Euroleague.

Μάλιστα στο ξενοδοχείο επέστρεψε και ο αστυνομικός που είχε σπρώξει τον τεχνικό των «πρασίνων» προκειμένου να του ζητήσει συγγνώμη. Συγκεκριμένα (του) εξήγησε ότι ήθελε απλά να κρατηθεί απόσταση, με τον Αταμαν να αποδέχεται τη συγγνώμη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.