Παναθηναϊκός, Final Four 2024: Τρομερή ένταση με οπαδούς της Φενέρ και Αταμάν (vid)

ααταμαν
Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο ξενοδοχείο στο Βερολίνο αλλά ορισμένοι οπαδοί της Φενέρ που βρίσκονταν στο σημείο άρχισαν να βρίζουν και να κινούνται απειλητικά κατά του Εργκίν Αταμάν. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκε ένας χαμός με την κατάσταση να ηρεμεί τελικά λίγα λεπτά αργότερα. Το Gazzetta βρέθηκε στο ξενοδοχείο. Αποστολή στο Βερολίνο: Γιώργος Κούβαρης.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε με τη σειρά του στο ξενοδοχείο του Βερολίνου όπου θα τον φιλοξενήσει μέχρι και το τέλος του Final Four της Euroleague, ωστόσο η υποδοχή κάθε άλλο παρά ήρεμη δεν ήταν.

Μία μερίδα φιλάθλων της επερχόμενης αντιπάλου, Φενέρμπαχτσε, γύρω στα 20 άτομα, έμειναν στον χώρο μετά την υποδοχή της τούρκικης ομάδας και την ώρα όπου η αποστολή του «τριφυλλιού» αποβιβαζόταν από το πούλμαν, άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα κατά των «πράσινων» και συγκεκριμένα κατά του Εργκίν Αταμάν, κατά του οποίου κινήθηκαν και απειλητικά, χωρίς να υπάρχουν δυνάμεις της αστυνομίας στο σημείο!

Ο Τούρκος προπονητής, εμφανώς νευριασμένος, ζήτησε να επέμβει η ασφάλεια ενώ ένταση υπήρξε και με τον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο με τη γυναίκα και το παιδί του, το οποίο τρόμαξε με όλο τον χαμό που επικρατούσε. Μάλιστα, η κατάσταση μεταφέρθηκε και στο λόμπι του ξενοδοχείου, εκεί όμως, ύστερα από ορισμένα λεπτά, ξεκαθάρισαν όλα και ηρέμησαν τα πνεύματα, καθώς όσοι δεν είχαν διαπίστευση αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.