EuroLeague Final Fou 2024: Ο Διαμαντίδης στο Βερολίνο

EuroLeague Final Fou 2024: Ο Διαμαντίδης στο Βερολίνο

Newsroom
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης.
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα ταξιδέψει στο Βερολίνο το τριήμερο 24-26 Μαΐου για να παρακολουθήσει από κοντά το Final Four 2024.

Μετά τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα ταξιδέψει για το Βερολίνο και το Final Four 2024. Ο Διαμαντίδης, μαζί με τον Αλβέρτη, σήκωσαν την 5η από τις έξι EuroLeague του Παναθηναϊκού, στο Βερολίνο, στο ίδιο γήπεδο που θα γίνει το φετινό Final Four.

Ο Διαμαντίδης, μετά το πέρασμά του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός (μαζί με τον Αλβέρτη) έχει αναλάβει πόστο στην ΕΟΚ, ως σύμβουλος στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ και στις μικρές Εθνικές ομάδες.

Το Final Four θα ξεκινήσει την Παρασκευή 24 Μαΐου με τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών: Στις 19:00 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε, ενώ στις 22:00 ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ Μαδρίτης θα διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό.

Την Κυριακή (21:00) 26 Μαΐου θα γίνει ο τελικός.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.