Παναθηναϊκός, Final Four 2024: Με την αποστολή και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης

Παναθηναϊκός, Final Four 2024: Με την αποστολή και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.
Με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη ταξιδεύει η αποστολή του Παναθηναϊκού για το Βερολίνο, κατόπιν πρόσκλησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός έχει στην... αποστολή του για το Βερολίνο και το Final Four 2024 μία εμβληματική μορφή της ιστορίας του. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης αποδέχτηκε την πρόσκληση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ακολούθησε τους «πράσινους».

Κάπως έτσι, ο Αλβέρτης κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό, μετά τη σεζόν 2021-2022 όταν και είχε αποχωρήσει, μαζί με τον Δημήτρη Πρίφτη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Εξάλλου, η σημειολογία είναι ισχυρή, αφού το 2009 στο Βερολίνο, όταν ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει τον τίτλο, ο Αλβέρτης είχε σηκώσει, μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη την κούπα.

Στο ταξίδι για τη Γερμανία είναι και η οικογένεια του Αλβέρτη, ο οποίος έχει κατακτήσει τη EuroLeague πέντε φορές, φυσικά όλες με τη φανέλα των «πράσινων».

Στο ίδιο τσάρτερ ταξιδεύει και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και αδελφός του Ντίνου Μήτογλου, Γεράσιμος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.