Σφαιρόπουλος: «Προσπαθήσαμε, αλλά δυστυχώς ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα και δεν μας άφησε»

Newsroom
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος
Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στην ποιότητα του Παναθηναϊκού μια ποιότητα που δεν άφησε την ομάδα του να επιστρέψει παρά την προσπάθεια που έκανε.

Ο Ερυθρός Αστέρας πάλεψε κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να περνάνε από το Βελιγράδι επικρατώντας με 89-76. Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των Σέρβων, Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε τα εξής: «Όπως είδατε και σήμερα παλέψαμε με όλα τα "όπλα" που είχαμε. Προσπαθήσαμε να μείνουμε στο παιχνίδι όσο περισσότερο μπορούσαμε και να παλέψουμε στο τέλος για τη νίκη. Ήταν πολύ σημαντικό το κομμάτι στο τέλος της τρίτης περιόδου και στην αρχή της τέταρτης που πήγαμε τη διαφορά στους 7 πόντους. Και μετά χάσαμε 2 τρίποντα και δεχθήκαμε ένα κάρφωμα. Αν είχαμε σκοράρει θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.

Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα, προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο τέλος, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, έπαιξε καλύτερα. Για εμάς είναι σημαντικό να βρούμε τον τρόπο να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Πως να κάνουμε τις λεπτομέρειες καλά και να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε».

Για την άμυνα της ομάδας του: «Η άμυνά μας δεν ήταν καλή και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να εμφανιστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι.

Για τα προβλήματα που έχει με τους τραυματισμούς: «Δεν θα μείνω στους τραυματισμούς που έχουμε και δεν είμαι ο προπονητής που ψάχνω δικαιολογίες. Έχουμε ένα ρόστερ και έχουμε τους παίκτες που έχουμε και είναι υγιείς και θα παλέψω με αυτούς μέχρι το τέλος. Δεν θα πω κάτι για τους τραυματίες που έχουμε. Είναι πολλοί, αλλά ως προπονητής πρέπει να κάνω το καλύτερο δυνατό με αυτούς που έχω».

Για την εικόνα της πρώτης περιόδου: «Είχαμε φάουλ να δώσουμε και δεν το κάναμε και στην πρώτη περίοδο δεχθήκαμε 7 τρίποντα και 29 πόντους και μετά είναι δύσκολο να το αλλάξεις».

@Photo credits: eurokinissi