Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε και παίζει ο Τεόντοσιτς

Μίλος Τεόντοσιτς MVP της 16ης αγωνιστικής στην EuroLeague
Ο Μίλος Τεόντοσιτς ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης του Ερυθρού Αστέρα και τίθεται στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (20/3 - 19:00) στην 30ή αγωνιστική της EuroLeague.

Από το 50-50 και την αμφιβολία, ο Μίλος Τεόντοσιτς θα βρεθεί στο παρκέ για την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε την πολυτέλεια να χάσει έναν ακόμα γκαρντ, μετά την απουσία του Γιάγκο Ντος Σάντος και ο Σέρβος βετεράνος θα βρίσκεται στη διάθεσή του.

Ο Τεόντοσιτς είχε ένα θέμα στον καρπό και δεν αγωνιζόταν από την 25η αγωνιστική της EuroLeague, όμως στο πρωινό πρόγραμμα με τα σουτάκια της ομάδας του Ερυθρού Αστέρα, έλαβε κανονικά μέρος.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου, μάλιστα, ενημέρωσαν πως ο Τεόντοσιτς θα είναι διαθέσιμος, ποστάροντας και σχετικές φωτογραφίες από την προπόνησή του στο twitter. Με τον 37χρονο γκαρντ, ακόμα και σε αυτήν την ηλικία, να παραμένει πολύ σημαντικό γρανάζι στην ομάδα του επιθετικά, πετυχαίνοντας 10 πόντους και μοιράζοντας 5.7 ασίστ μέσο όρο σε περίπου 22 λεπτά.

Μένει να φανεί αν η απουσία του όλο αυτό το διάστημα τον επηρεάσει και αγωνιστικά, με τον Παναθηναϊκό όμως να έχει και αυτός τα δικά του, γνωστά προβλήματα, αφού Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο δεν παίζουν στο Βελιγράδι.

@Photo credits: eurokinissi