Αταμάν: «Τα πέντε ματς που απομένουν είναι... τελικοί»

Αταμάν: «Τα πέντε ματς που απομένουν είναι... τελικοί»

Ο Εργκίν Αταμάν.
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τον πρώτο... τελικό του Παναθηναϊκού, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την 30ή αγωνιστική της EuroLeague (20/3, 21:00).

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Εργκίν Αταμάν, έχει μπροστά του πέντε... τελικούς. Ο πρώτος - μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου της EuroLeague - τον βρίσκει στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα (20/3, 21:00).

«Δεν είναι εύκολο ματς, ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, μολονότι έχουν χάσει το 90% των πιθανοτήτων τους για τα play off, παλεύουν σε όλους τους αγώνες. Για εμάς μένουν πέντε ματς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδους και όλα είναι σαν... τελικοί. Οπότε πρέπει να κερδίσουμε για να υπερασπιστούμε την τέταρτη θέση που έχουμε, ενόψει των play off», είπε λίγο πριν από την αναχώρηση για τη Σερβία ο Τούρκος προπονητής αναφορικά με την πίεση που προσθέτει η έδρα του Αστέρα.

Και πρόσθεσε: «Και αμέσως μετά απ' αυτό το ματς θα έχουμε ακόμη ένα δυνατό ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Είναι δύσκολο το ματς (σ.σ. Στη Σερβία), όλοι παίζουν στην Stark Arena, κάποιοι έχασαν, κάποιοι νίκησαν, αν πάρουμε τη νίκη θα έχουμε το προβάδισμα στη βαθμολογία».

Όσο για τους τραυματίες; Ο Αταμάν είχε διάθεση για... μαύρο χιούμορ, αλλά θέλησε να εκφράσει και την απογοήτευσή του, αφού όταν ρωτήθηκε αν θα έχει στη διάθεσή του τους Λούκα Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούνμπο, τόνισε: «Δεν γνωρίζω κάτι νεότερο, οι τραυματίες μένουν εκτός. Ίσως να είναι έτοιμοι για την επόμενη σεζόν!».

@Photo credits: eurokinissi