Γκριγκόνις: «Να το θέλουμε περισσότερο από τον Αστέρα»

Γκριγκόνις: «Να το θέλουμε περισσότερο από τον Αστέρα»

Μάριο Γκριγκόνις
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα, στο Βελιγράδι και ο Μάριους Γκριγκόνις έθεσε το ρυθμό που πρέπει να ακολουθήσουν οι «πράσινοι».

Η κανονική περίοδος της EuroLeague μπαίνει στην τελική της ευθεία. Πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος και ο Παναθηναϊκός βρίσκει απέναντί του τον Ερυθρό Αστέρα (Τετάρτη 20/3, 21:00) και ο Μάριους Γκριγκόνις εξήγησε τι πρέπει να κάνουν οι «πράσινοι» στο Βελιγράδι για να πάρουν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να μείνουν στην τετράδα.

«Να επιβιώσουμε; Θα είναι διασκεδαστικό να κερδίσουμε. Μπροστά μας έχουμε μερικές δύσκολες εβδομάδες, οι οποίες θα κρίνουν τη σεζόν μας, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το ματς.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν από την άποψη της τακτικής αλλά το πιο σημαντικό είναι να το θέλουμε περισσότερο απ' αυτούς», απάντησε ο Λιθουανός όταν ρωτήθηκε τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να... επιβιώσει στην ατμόσφαιρα της «Stark Arena».

Και συνέχισε: «Αν είσαι πνευματικά έτοιμος, πάντα βοηθάει. Πρέπει να είσαι έτοιμος και σωματικά, να προσέχεις το κορμί σου και να περιμένεις για το καλύτερο αποτέλεσμα».