Παναθηναϊκός: Σενάριο για ανταλλαγή Χουάντσο με Χεζόνια

Παναθηναϊκός: Σενάριο για ανταλλαγή Χουάντσο με Χεζόνια

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Μάριο Χεζόνια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Ένα σενάριο το οποίο στέλνει τον Χουάντσο στη Μαδρίτη και τον Χεζόνια στην Αθήνα βλέπει η Marca.

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη αναμέτρηση του Παναθηναϊοκού AKTOR κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, απόψε Πέμπτη (29/2, 21:45), για την 27η αγωνιστική της Euroleague, η ισπανική εφημερίδα «Marca» παρουσίασε ένα σενάριο που αφορά τόσο το μέλλον του Ερνανγκόμεθ στους πράσινους, όσο και αυτό του Χεζόνια στη «βασίλισσα».

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα παρουσιάζει το δημοσίευμα, η περίπτωση της ανταλλαγής ανάμεσα στις δύο πλευρές των συγκεκριμένων παικτών να φαίνεται πως είναι ανοιχτή! Δηλαδή ο Χουάντσο να φύγει από το «τριφύλλι» και ο Κροάτης φόργουορντ της Ρεάλ να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Εδώ και καιρό πλανάται η φήμη ότι ο Χεζόνια θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, με τον ίδιο να μην δίνει ξεκάθαρη απάντηση για το μέλλον του. Η Ρεάλ φαίνεται πως θα ήθελε να τον κρατήσει στο ρόστερ της, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη κάποια συμφωνία.

Επίσης σημαντική διευκρίνιση πρέπει να γίνει και στο γεγονός ότι για να πραγματοποιηθεί αυτή η ανταλλαγή, θα πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε να λυθεί το συμβόλαιο του Χουάντσο με τον Παναθηναϊκό.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα

@Photo credits: eurokinissi