Χεζόνια για Παναθηναϊκό: «Δεν κλείνω καμία πόρτα»

Newsroom
Ο Μάριο Χεζόνια.
Ο Μάριο Χεζόνια πήρε θέση σε ερώτηση που του έγινε για πιθανή μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό AKTOR το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στο περιθώριο της παρουσίας του στην εθνική ομάδα της Κροατίας ενόψει των αγώνων για τα Προκριματικά του Eurobasket κόντρα σε Γαλλία (23/2) και Κύπρο (26/2), ο Μάριο Χεζόνια μίλησε και για τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες και τα οποία συνδέουν το όνομά του με τον Παναθηναϊκό.

«Ναι κυκλοφορεί στα media» ήταν τα λόγια του νέου αρχηγού της εθνικής Κροατίας στην πρώτη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος πριν από μια ημέρα, ο οποίος συνέχισε: «Δεν δίνω σημασία και επικεντρώνομαι μόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει φτάσει αυτο το σημείο της σεζόν όπου δεν με νοιάζει συμβαίνει τριγύρω μου. Και αυτό, πιστέψτε με, είναι μεγάλη επιτυχία για μένα. Δεν ήταν έτσι πριν».

Και κατέληξε: «Ασχολούμαι μόνο με την ομάδα και έχουμε πολλές υποχρεώσεις μπροστά μας. Από εκεί και πέρα δεν κλείνω πόρτες σε κανέναν».

Όπως είναι γνωστό τα ισπανικά media και δη η «AS» και πρόσφατα η «Marca» έκαναν ειδική αναφορά στο έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μάριο Χεζόνια (αλλά και για τον Έντι Ταβάρες) εξηγώντας ότι είναι και το φαβορί για να τον αποκτήσει.