Ταβάρες, Χεζόνια, Παναθηναϊκός: «Η «μεγάλη πράσινη» απειλή» σύμφωνα με την AS

Newsroom
Ταβάρες ΧΕζόνια
Η ισπανική «AS» έκανε ειδική αναφορά στους Έντι Ταβάρες και Μάριο Χεζόνια εξηγώντας ότι ο Παναθηναϊκός αποτελεί την μεγάλη απειλή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Νέα δημοσιεύματα από την Ισπανία συνδέουν τον Παναθηναϊκό με τους Έντι Ταβάρες και Μάριο Χεζόνια ενόψει του καλοκαιριού, όταν και λήγουν τα συμβόλαια των δύο παικτών με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή τη φορά η «AS» έκανε ειδική αναφορά στο ενδιαφέρον των «πρασίνων» για τους δύο παίκτες της ομάδας με τον τίτλο «προσοχή στη μεγάλη πράσινη απειλή» εξηγώντας ότι είναι δύο παίκτες που θέλει να εντάξει ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ του από το καλοκαίρι του 2024 και μετά.

Το εν λόγω δημοσίευμα φιλοξενεί τα όσα είχε πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε πρόσφατη ανάρτησή του στα social media με αποκορύφωμα το «στόχος είναι να φτιαχτει η καλύτερη ομάδα που θα έχει εμφανιστεί στην Ευρώπη. Και θα γίνει» και εμπλέκει χαρακτηριστικά τους δύο παίκτες της Ρεάλ.

Για τον Ταβάρες αναφέρει ότι «η κατάσταση του σέντερ είναι γνωστή: είναι χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι η πρώτη του επιλογή. Όμως δεν έχει ανανεώσει ακόμα. Υπάρχουν σημαντικές οικονομικές διαφορές και απόηχοι του ΝΒΑ που επανεμφανίζονται κατά καιρούς στο περιβάλλον ενός παίκτη ο οποίος δεν τα κατάφερε στις ΗΠΑ αλλά ήταν ο πιο κυρίαρχος σέντερ στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Φυσικά, ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στη μάχη και, τουλάχιστον, θα κάνει μια πρόταση που θα μπορούσε να πιέσει ακόμη περισσότερο τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των Μαδριλένων και του σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι».

Ενώ αντίστοιχα για τον Χεζόνια, το εν λόγω δημοσίευμα, γράφει: «Μετά την κατάκτηση της τελευταίας Euroleague με το καλάθι του Γιουλ, υπήρχαν φήμες ότι μπορεί να φύγει ο Χεζόνια, αλλά ο Κροάτης ξεκαθάρισε στη συνέχεια ότι θα ολοκληρώσει τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του στη Μαδρίτη. Σε κάθε περίπτωση, η πράσινη σκιά του Παναθηναϊκού συνεχίζει να μακραίνει. Κανείς δεν αμφιβάλει ότι θα έχει μεγάλη προσφορά για να επιστρέψει στην ομάδα όπου ήταν χαρούμενος και ανακάλυψε ξανά το παιχνίδι του μετά τις άσχημες χρονιές του στο ΝΒΑ. Μετά το Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης, οι χειρονομίες του Χεζόνια προκάλεσαν πολλά σχόλια, καθώς πλησίασε τους οπαδούς και έκανε μια χειρονομία που θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως ' τα λέμε αργότερα'» ή «'θα ξαναβρεθούμε'»

@Photo credits: eurokinissi