Πρόεδρος Παρτιζάν: «Είμαστε σε κρίση, ο Ομπράντοβιτς έχει τη στήριξή μου»

Πρόεδρος Παρτιζάν: «Είμαστε σε κρίση, ο Ομπράντοβιτς έχει τη στήριξή μου»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ομπράντοβιτς: «Λυπάμαι για τον Ιτούδη»
Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς τοποθετήθηκε δημόσια μετά την εντός έδρας ήττα των Σέρβων από την Μπάγερν Μονάχου.

Ένα μεγάλο σουτ του Σιλβέν Φρανσίσκο υπέγραψε τη μεγάλη νίκη της Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Παρτιζάν, στην «καυτή» και κατάμεστη Stark Arena.

Οι Βαυαροί με τρίποντο του Γάλλου πρώην γκαρντ του Περιστερίου απέδρασαν στα 0.8" από το Βελιγράδι, αλλά το ακόμα πιο άσχημο σκηνικό ήρθε όταν ένας οπαδός των γηπεδούχων εκτόξευσε αντικείμενο προς τους παίκτες της ομάδας.

Ο συγκεκριμένος εντοπίστηκε από τις κάμερες και το σύστημα ασφαλείας του γηπέδου, με την Παρτιζάν να τον τιμωρεί με δια βίου αποκλεισμό από τους αγώνες της. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του κλαμπ, Οστόγια Μιχαήλοβιτς τοποθετήθηκε μέσω X για τις τελευταίες εξελίξεις.

«Επειδή πολλοί φίλαθλοι ενδιαφέρονται για ένα ζήτημα σήμερα και δεν απάντησα σε κανέναν συγκεκριμένα, επιβεβαιώνω ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, οι παίκτες και όλοι οι εργαζόμενοι στον σύλλογο έχουν τη στήριξή μου. Δεν υπάρχουν φήμες παρά μόνο μια αλήθεια. Είμαστε σε κρίση αποτελεσμάτων όμως είναι σημαντικό ότι το κλαμπ παρουσιάζει σταθερότητα και λειτουργεί ομαλά. Είμαστε όλοι μαζί στην ασπρόμαυρη οικογένεια, στις νίκες και στις ήττες» ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης της Παρτιζάν.