Marca: «Ο Ρούμπιο υπογράφει στην Μπαρτσελόνα και δηλώνεται στην Euroleague»

Marca: «Ο Ρούμπιο υπογράφει στην Μπαρτσελόνα και δηλώνεται στην Euroleague»

Γιώργος Κούβαρης
Ρούμπιο
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca, ο Ρίκι Ρούμπιο θα υπογράψει στην Μπαρτσελόνα προκειμένου να αγωνιστεί φέτος στην Euroleague.

Πριν από μία εβδομάδα έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Ρίκι Ρούμπιο επιχειρεί το μεγάλο come back στην ενεργό δράση καθώς βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της θεραπείας του όσον αφορά τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε και τα οποία τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από το ΝΒΑ.

Μάλιστα εδώ και μερικές ημέρες προπονείται με την Μπαρτσελόνα και όπως αποκάλυψε η «Marca» σε ρεπορτάζ, οι «μπλαουγκράνα» θα τον υπογράψουν άμεσα ώστε να προλάβουν την διορία της Euroleague την ερχόμενη Τετάρτη προκειμένου να τον δηλώσουν και να είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί, όταν και εφόσον κρίνει ο ίδιος ότι είναι έτοιμος να το κάνει.

Τις αμέσως επόμενες ώρες, λοιπόν, αναμένονται οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, με τον 33χρονο πλέι μέικερ να είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή στα ευρωπαϊκά παρκέ ύστερα από 13 χρόνια...απουσίας για χάρη του ΝΒΑ. Μάλιστα γίνεται αναφορά και στον Πάου Γκασόλ εξηγώντας ότι υπάρχουν πολλές ομοιότητες με την επιστροφή του Ισπανού σέντερ στην Μπαρτσελόνα πριν από τρία χρόνια.

@Photo credits: @FCBbasket

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.