Μπαρτσελόνα: Επέστρεψε στις προπονήσεις της ο Ρούμπιο!

Μπαρτσελόνα: Επέστρεψε στις προπονήσεις της ο Ρούμπιο!

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ρίκι Ρούμπιο με την Ισπανία
Ο Ρίκι Ρούμπιο επιστρέφει στη Μπαρτσελόνα, όπου και θα συμμετέχει στις προπονήσεις.

Όπως έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωσή της η Μπαρτσελόνα, ο Ρίκι Ρούμπιο θα επιστρέψει στον σύλλογο και θα ξεκινήσει τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Μάλιστα, αυτό αποτελεί επιθυμία του ίδιου του 33χρονου αθλητή ο οποίος όπως ανέφερε στο μήνυμά του προς τους οπαδούς του καταλανικού συλλόγου, μπαίνει πλέον στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, «χωρίς δέσμευση και χωρίς να τους επηρεάσω τα πλάνα», όπως είπε.

Ο Ρούμπιο πριν λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του στο NBA μετά από θητεία 13 ετών, όπου κια φόρεσε τις φανέλες των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Γιούτα Τζαζ, Φοίνιξ Σανς και Κλίβελαντ Καβαλίερς από όπου και αποχώρησε εξαιτίας προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Ως παίκτης της Μπαρτσελόνα, την περίοδο από 2009 έως το 2011 κατέκτησε μία φορά την Euroleague (2010) ενώ έχει περάσει επίσης από τη Μπανταλόνα και αποτελεί βασικό κομμάτι της εθνικής Ισπανίας.

Η επίσημη ενημέρωση της Μπαρτσελόνα

@Photo credits: fiba

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.