Λάσο: «Ο Ιμπάκα πονάει στο πόδι, θα δούμε...»

 Λάσο: «Προτιμώ μία ήττα με 40 πόντους διαφορά από 40 ήττες με έναν πόντο»
Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό (1/2, 21:30), ενώ αναφέρθηκε στους δύο τραυματίες της ομάδας, τον Ισμαέλ Μπόνγκα και τον Σερζ Ιμπάκα.

Η Μπάγερν θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, στο Μόναχο, για την 25η αγωνιστική της EuroLeague (1/2, 21:30). Με τον προπονητή της γερμανικής ομάδας, Πάμπλο Λάσο να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Ισμαέλ Μπόνγκα και τον Σερζ Ιμπάκα.

«Η περίπτωση του Μπόνγκα ίσως είναι ένα θέμα και θα πρέπει να δούμε για να πάρουμε μία απόφαση με τον Ιμπάκα, καθώς τελείωσε το ματς με την Μπασκόνια με πρόβλημα και πόνους στο πόδι», εξήγησε ο Λάσο.

Και συμπλήρωσε αναφορικά με το ματς: «Ο Ολυμπιακός παίζει με πολλή ενέργεια στην άμυνα. Είναι μία απ’ τις καλύτερες ομάδες της EuroLeague. Δεν είχαν εύκολη χρονιά μέχρι στιγμής. Είχαν τραυματισμούς, παρόμοια προβλήματα μ’ αυτά που έχουμε κι εμείς εδώ, αλλά τα καταφέρνουν πολύ καλά, χάρις στην εξαιρετική ποιότητα που έχουν σαν ομάδα. Το θέμα είναι να είσαι ψυχικά έτοιμος για ένα τέτοιο δύσκολο παιχνίδι».

Ο Ιμπάκα προέρχεται από την εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Μπασκόνια (νίκη για την Μπάγερν 112-109), όπου σημείωσε 21 πόντους και πήρε 7 ριμπάουντ.

Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μπούκερ.