Ντέιβις: Απέφυγε το χειρουργείο, παραμένει αμφίβολος για το ματς με τον Ολυμπιακό

Ντέιβις: Απέφυγε το χειρουργείο, παραμένει αμφίβολος για το ματς με τον Ολυμπιακό

Newsroom
Ντέιβις
Ο Μπράντον Ντέιβις μπορεί να απέφυγε το χειρουργείο αλλά θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια της Βαλένθια, ενώ είναι στον... αέρα η συμμετοχή στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Καλά ήταν τα νέα για τη Βαλένθια μετά και τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας του Μπράντον Ντέιβις. Ο Αμερικανός σέντερ αποχώρησε στην 3η περίοδο του αγώνα πρωταθλήματος με την Μάλαγα, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου στις τάξεις της ομάδας του.

Συγκεκριμένα χτύπησε στο γόνατο του αριστερού του ποδιού ωστόσο δεν θα χρειαστεί επέμβαση η οποία θα μπορούσε να του στοιχίσει και τρεις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Όπως ανέφερε σε επίσημη ανακοίνωση η ομάδα της Βαλένθια, ο Μπράντον Ντέιβις θα απουσιάσει από τα επόμενα ματς της ομάδας του και η επιστροφή του θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του.

Πάντως θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 8/2 στην «La Fonteta». Προς το παρόν θα απουσιάσει σίγουρα από την «διαβολοβδομάδα» και τα δύο εκτός έδρας ματς της Βαλένθια κόντρα απέναντι σε Ερυθρό Αστερα (30/1, 21:00) και Άλμπα Βερολίνου (1/2, 21:00).

O Μπράντον Ντέιβις έχει αγωνιστεί σε 23 ματς της Euroleague και έχει κατά μέσο όρο 12.7 πόντου, 3.9 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά 22:27 λεπτά συμμετοχής.