Ντέιβις, Βαλένθια: Πρόβλημα με τον Αμερικανό σέντερ, αμφίβολος για Ολυμπιακό

Newsroom
Βαλένθια-Ερυθρός Αστέρα 85-81
Πρόβλημα προέκυψε με τον Μπράντον Ντέιβις στη Βαλένθια ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ματς πρωταθλήματος με τη Μάλαγα.

Δεν έφτανε η βαριά εντός έδρας ήττα για την Βαλένθια από την Ουνικάχα Μάλαγα, ήρθε να προστεθεί και ένας... μεγάλος πονοκέφαλος στον Άλεξ Μουμπρού!

Ο λόγος για τον Μπράντον Ντέιβις, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο και άπαντες στους «πορτοκαλί» είναι σε αναμμένα κάρβουνα! Ο Αμερικανός σέντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία το πρωί της Δευτέρας (29/1) και άπαντες περιμένουν τα αποτελέσματα για να δουν τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Πάντως υπάρχει έντονη ανησυχία για τον Ντέιβις θεωρώντας απίθανη τη συμμετοχή του στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague και τις αναμετρήσεις με Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και Άλμπα στο Βερολίνο, ενώ κρίνεται αμφίβολη και η παρουσία στο εντός έδρας ματς εναντίον του Ολυμπιακού στις 8/2.

O Μπράντον Ντέιβις έχει αγωνιστεί σε 23 ματς της Euroleague και έχει κατά μέσο όρο 12.7 πόντου, 3.9 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά 22:27 λεπτά συμμετοχής.