Ολυμπιακός: Καλησπέρα με... Μωυσή (vid)

Ολυμπιακός: Καλησπέρα με... Μωυσή (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Mvyshw
Ο Ολυμπιακός, ευχήθηκε καλησπέρα προς το φίλαθλο κοινό, με το τραγούδι της Νανάς Μούσχουρη «Η ενδέκατη εντολή», στο οποίο αναφέρεται και ο.. Μωυσής προφανώς επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gazzetta σχετικά με την προσθήκη του Μόουζες Ράιτ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε πριν λίγες ώρες τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής την Euroleague και κατάφερε να βάλει δύσκολα στη «βασίλισσα», με τον ισπανικό σύλλογο ωστόσο να φτάνει στη νίκη με 90-85.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gazzetta, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει στην απόκτηση του 25χρονου Αμερικάνου σέντερ, Μόουζες Ράιτ, ο οποίος θα κληθεί να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί στις θέσεις των ψηλών του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, η ΚΑΕ όπως κάνει πάντα σε ανάλογες περιστάσεις και πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.... αποφάσισε να ευχηθεί καλησπέρα στο φίλαθλο κοινό της, με το γνωστό τραγούδι «Η ενδέκατη εντολή» και πιο συγκεκριμένα εκεί όπου αναφέρεται ο Μωυσής.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.