Ολυμπιακός: Ένας μικρός φίλος είπε στον Μπαρτζώκα «είσαι ωραίος προπονητής» (vid)

Ολυμπιακός: Ένας μικρός φίλος είπε στον Μπαρτζώκα «είσαι ωραίος προπονητής» (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Γιώργος Μπαρτζώκας
Σε ένα εκπληκτικό στιγμιότυπο που ανέβασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, κάποιος μικρός φίλος της ομάδας είπε στον Γιώργο Μπαρτζώκα «ωραίος προπονητής είσαι», με τον κόουτς των «ερυθρολεύκων» να τον ευχαριστεί χαμογελώντας.

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού είχε πολλά ενδιαφέροντα κομμάτια μετά τη νίκη επί της Άλμπα. Τον Φαλ να κάνει το σήμα της νίκης στην κάμερα, τον Παπανικολάου να... ανεβάζει τους συμπαίκτες του αλλά κυρίως έναν μικρό φίλο των «ερυθρολεύκων» να εκφράζει τον θαυμασμό του στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός άλλωστε είχε στο πλευρό του αρκετούς φίλους το στο Βερολίνο. Ένας εξ αυτών παρότι πολύ μικρός σε ηλικία, είπε στον προπονητή των Πειραιωτών «ωραίος προπονητής είσαι».

Ο Μπαρτζώκας αφού πρώτα έβγαλε φωτογραφία μαζί του, τον ευχαρίστησε με χαμόγελο σε μία τρομερή σκηνή έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας.

Η παρακάμερα του Άλμπα - Ολυμπιακός

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.