Παναθηναϊκός: Η selfie της νίκης στα αποδυτήρια

Παναθηναϊκός: Η selfie της νίκης στα αποδυτήρια

Σπύρος Μαρκεζίνης
Η Selfie των παικτών του Παναθηναϊκού μετά το ματς με τη Μονακό
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί της Μονακό, ανέβασαν μία φωτογραφία από τα αποδυτήρια όπου φαίνεται η χαρά τους για το αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είχε δύσκολο έργο κόντρα στη Μονακό μέσα στο Πριγκιπάτο. Το «τριφύλλι» μετά από πολύ μεγάλο κόπο κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη επί της ομάδας του Σάσα Ομπράντοβιτς με 91-90, στην τελευταία φάση του ματς όπου ο Γκριγκόνις ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, όλοι οι παίκτες έγιναν ένα «κουβάρι» πανηγυρίζοντας έξαλα τη λήξη του αγώνα. Το... πάρτι συνεχίστηκε όπως φαίνεται και στα αποδυτήρια ενώ μέσα στα πλαίσια αυτών των εκδηλώσεων χαράς, ο Μήτογλου ανέβασε μία πανηγυρική selfie στην οποία μεταξύ άλλων διακρίνονται οι Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο Κώστας Σλούκας, ο Λεσόρ και μερικοί ακόμα παίκτες των «πρασίνων».

Δείτε τη Selfie των παικτών:

Η σέλφι μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μονακό

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.