Μονακό – Παναθηναϊκός 90-91: Πρίγκιπας Γκριγκόνις με φοβερό buzzer beater νίκης!

Γιώργος Κούβαρης
Ο Μάριους Γκριγκόνις με τρίποντο στην εκπνοή έριξε την Μονακό στο καναβάτσο (90-91) και χάρισε στον Παναθηναϊκό μια τεράστια νίκη μέσα στο Πριγκιπάτο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ: Γιώργος Κούβαρης

Απίστευτο φινάλε επιφύλαξε το παιχνίδι στο Πριγκιπάτο! Ο Παναθηναϊκός αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει και παρά το γεγονός ότι έπρεπε να επιστρέψει από το -15 όχι μόνο τα κατάφερε αλλά πήρε και την τεράστια νίκη χάρη στο απίθανο buzzer beater τρίποντο του Μάριους Γκριγκόνις.

Το ματς: Μονακό – Παναθηναϊκός

Αρκετά καλά ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός στο ματς καθώς ήταν εξόχως παραγωγικός και με τον Μάριους Γκριγκόνις να έχει 2/2 τρίποντα για το αρχικό 8-14 των «πρασίνων». Μαζί με τον Λιθουανό γκαρντ είχε αναλάβει δράση και ο Κώστας Σλούκας με αποτέλεσμα το προβάδισμα του Παναθηναϊκού να φτάσει στους +8 πόντους (10-18) στο 7'.

Η διαφορά των 8 πόντων διατηρήθηκε για ένα λεπτό ακόμα (12-20) αλλά στη συνέχεια η Μονακό κατάφερε να «χτυπήσει» στο «ζωγραφιστό» με τα pick n roll και τα τελειώματα του Ντόντα Χολ με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει επιμέρους 7-2 έως το τέλος του δεκαλέπτου (19-22). Σε αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι είχαν 5/14 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 10 ριμπάουντ εκ των οποίων τα τέσσερα επιθετικά, ενώ η ελληνική ομάδα είχε μετρήσει 8/12 δίποντα, 2/6 τρίποντα και 5 ασίστ για 2 λάθη.

Αντίθετα τα πράγματα δεν κύλησαν εξίσου καλά για τον Παναθηναϊκό από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά. Αν και με ένα αρχικό 4-0 προηγήθηκε με 19-26 στο 11' η συνέχεια έμελλε να ήταν τελείως διαφορετική. Οι ανάσες του Σλούκα «στοίχισαν» σ' εκείνο το διάστημα του αγώνα στους «πράσινους» καθώς έλειψε το καθαρό μυαλό στην επίθεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.