Ρεάλ Μαδρίτης: Για οικονομικό χάσμα στις διαπραγματεύσεις με Χεζόνια κάνουν λόγο οι Ισπανοί

Newsroom
Ματέο: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας για Χεζόνια και Ταβάρες»
Οι Ισπανοί αναφέρουν πως υπάρχει μεγάλη απόσταση στις συζητήσεις του Μάριο Χεζόνια με τη Ρεάλ Μαδρίτης για ανανέωση του συμβολαίου, με τον Παναθηναϊκό να... καραδοκεί!

Το όνομα του Μάριο Χεζόνια είναι περιζήτητο στην αγορά από πολύ νωρίς. Και φυσικά ο Παναθηναϊκός όσο ο Κροάτης δεν ανανεώνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης τόσο θα ενδιαφέρεται πιο... ζεστά.

Μάλιστα σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα από τον Encestando, ο Χεζόνια όχι απλώς δεν ανανεώνει με τη Ρεάλ, αλλά η απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών είναι μεγάλη.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο ατζέντης του Μάριο Χεζόνια, Κώστας Παπαδάκης, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των Μαδριλένων στο περιθώριο των αναμετρήσεων απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στην προηγούμενη διπλή αγωνιστική.

Η συνάντηση της 6ης Δεκεμβρίου επιβεβαίωσε το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς η Ρεάλ παρότι θέλει να ανανεώσει τον Χεζόνια, μετά και τις φετινές του εμφανίσεις, πρέπει να πληρώσει αρκετά μιας και ο Κροάτης δε συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγάλα συμβόλαια του συλλόγου αυτήν τη στιγμή.

Βέβαια οι Μαδριλένοι δεν παίζουν μόνοι τους, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να εκμεταλλευτεί τη σχέση που έχει αναπτύξει ο Κροάτης μαζί με τους φίλους της ομάδας. Άλλωστε στην τελευταία του επίσκεψη στο ΟΑΚΑ έκανε μία κίνηση γεμάτη... νοήματα προς εκείνους, λέγοντας με τον τρόπο του πως θα τα ξαναπούν στο μέλλον. Ήταν φυσικά και η ομάδα που πλήρωσε τη ρήτρα του στην Μπαρτσελόνα για να επιστρέψει στην Ευρώπη, καθώς τότε οι Καταλανοί διατηρούσαν τα δικαιώματά του, κάτι που βάζει τους «πρασίνους» σε θέση ισχύος σύμφωνα με τα λεγόμενα των Ισπανών το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του.