Οπαδοί της Παρτιζάν στον Μίροτιτς: «Αν δεν ήσουν η μεγαλύτερη σ@@@α στον κόσμο, απόψε θα ήσουν εδώ»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Οπαδοί της Παρτιζάν στον Μίροτιτς: «Αν δεν ήσουν η μεγαλύτερη σ@@@α στον κόσμο, απόψε θα ήσουν εδώ»!
Οι οπαδοί της Παρτιζάν σήκωσαν πανό στην Stark Arena για τον Νίκολα Μίροτιτς, αφού δεν έχουν ξεχάσει τη στάση του το περασμένο καλοκαίρι, όταν αθέτησε τον λόγο που έδωσε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αχίλλειο υποχρεώνει τον Νίκολα Μίροτιτς να μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα. Έτσι η Αρμάνι είναι υποχρεωμένη να πορευτεί το επόμενο διάστημα χωρίς τον κορυφαίο παίκτη και πρώτο σκόρερ της στην προσπάθεια να καλύψει το χαμένο έδαφος στη EuroLeague και στην ιταλική λίγκα.

Η Αρμάνι Μιλάνο δοκιμάζεται το βράδυ της Πέμπτης 7/12 κόντρα στην Παρτιζάν για τη 13η αγωνιστική της EuroLeague και οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» δεν... ξέχασαν τον Μίροτιτς, ο οποίος μπορεί να μην ταξίδεψε στο Βελιγράδι όμως ήταν το πρόσωπο της βραδιάς στη Stark Arena! Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της Παρτιζάν σήκωσαν πολλά πανό για τον Μίροτιτς και τη στάση του το περασμένο καλοκαίρι, όταν αθέτησε τον λόγο που έδωσε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το ένα από αυτά έγραφε χαρακτηριστικά: «Αν δεν ήσουν η μεγαλύτερη σκ@@α στον κόσμο, απόψε θα ήσουν εδώ» ενώ κάποιο άλλο ανέφερε πως ο τραυματισμός του Μίροτιτς είναι ψεύτικος για να αποφύγει το αποψινό ματς!

2

@Photo credits: MaxBet Sport