EuroLeague, Μπάγερν Μονάχου: Τα προβλήματα του Λάσο ενόψει Ολυμπιακού

Δημήτρης Οικονόμου
Μπάγερν Μονάχου
Με αρκετά ερωτηματικά όσον αφορά τη 12άδα της φτάνει στο ΣΕΦ η Μπάγερν Μονάχου, για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το βράδυ της Παρασκευής στη 13η αγωνιστική της EuroLeague.

Η Μπάγερν αριβάρει στο Φάληρο για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (8/12 - 21:15) στη 13η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Πάμπλο Λάσο πέραν από το να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρολεύκους», τόνισε και τη δυσκολία της Μπάγερν που έχει να αντιμετωπίσει και τη Βόννη την Κυριακή στο γερμανικό κύπελλο.

Και ο Λάσο δεν τα λέει όλα αυτά τυχαία, αφού έχει στο μυαλό του και τα προβλήματα της ομάδας του. Η Μπάγερν επικράτησε της Αρμάνι πριν από δύο βράδια, αλλά μετρούσε αρκετά ονόματα στο απουσιολόγιό της.

Μπολμάρο, Γουίμπεργκ και Ομπστ δεν αγωνίστηκαν για διαφορετικούς λόγους στη 12η αγωνιστική και παραμένουν αμφίβολοι, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Τρέχουν να προλάβουν Ολυμπιακό οι Γουίμπεργκ, Ομπστ και Μπολμάρο

Ο Γουίμπεργκ οριακά δεν πρόλαβε να αγωνιστεί απέναντι στην Αρμάνι ένεκα μιας ίωσης και προσπαθεί να προλάβει την κόντρα με τους «ερυθρολεύκους». Από την πλευρά του ο Ομπστ έχει ένα πρόβλημα στο πόδι, ενώ ο Μπολμάρο αντίστοιχα στη γάμπα.

Κανείς από τους τρεις φυσικά δεν είναι απόλυτα έτοιμος, όμως άπαντες έχουν ταξιδέψει στην Αθήνα με την αποστολή της ομάδας. Βέβαια τα προβλήματα αυτά για τους Βαυαρούς γίνονται ακόμα μεγαλύτερα αν συνυπολογίσει κανείς ότι ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς δεν έχει πατήσει παρκέ από το ξεκίνημα της σεζόν, ενώ από την 7η αγωνιστική ο Ελάιας Χάρις, μια απουσία που καλύπτει εν πολλοίς με τα πεπραγμένα του τον τελευταίο καιρό ο Ιμπάκα!

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ