Λάσο: «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»

Δημήτρης Οικονόμου
Πάμπλο Λάσο
Ως μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Πάμπλο Λάσο, μία μέρα προτού τον αντιμετωπίσει με την Μπάγερν Μονάχου για τη 13η αγωνιστική της EuroLeague στο ΣΕΦ.

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού και του Γιώργου Μπαρτζώκα έπλεξε ο Πάμπλο Λάσο, στις δηλώσεις του μία μέρα πριν την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τους «ερυθρολεύκους» (8/12 - 21:15) για τη 13η αγωνιστική της EuroLeague.

Μάλιστα ο Λάσο στάθηκε στις αλλαγές που αναγκάστηκε να κάνει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι, αφού δεν έχει πλέον Βεζένκοβ και Σλούκα στο ρόστερ του.

Οι δηλώσεις του Λάσο

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχουν φτάσει ως τον τελικό πέρσι και έχουν winning μεντάλιτι ως ομάδα. Έχασαν δύο σημαντικούς παίκτες αλλά τους αντικατέστησαν με ποιότητα, παίζουν σταθερά υπό τις οδηγίες του κόουτς Μπαρτζώκα.

Εμείς έχουμε απαιτητική εβδομάδα συνολικά, με παιχνίδι κυπέλλου στη Βόννη την Κυριακή. Κάποιοι από τους παίκτες μας επιστρέφουν και θα δούμε πώς θα δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες για εμάς, ως ομάδα στα δύο αυτά παιχνίδια» ήταν τα λόγια του Λάσο.

Με τον Κάρσεν Έντουαρντς να συμπληρώνει τον προπονητή του, τονίζοντας πως η Μπάγερν πρέπει να σταθεί στο ύψος της και να παίξει σκληρά, αναμένοντας μια φανταστική ατμόσφαιρα.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ