Αντετοκούνμπο: «Μεγάλο το κίνητρο που θα παίξουμε σε γεμάτο γήπεδο»

Αντετοκούνμπο: «Μεγάλο το κίνητρο που θα παίξουμε σε γεμάτο γήπεδο»

Γιώργος Κούβαρης
Αντετοκούνμπο
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μιλώντας για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (7/12, 21:15) στάθηκε -μεταξύ άλλων- στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Μετά την ήττα από την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη και το 6-6 ρεκόρ στην κατάταξη, ο Έλληνας σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR στάθηκε στο μεγάλο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αποτελεί πρόκληση για εμάς το ότι αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα όπως η Ρεάλ που έχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ νικών στη διοργάνωση. Θα είναι ένα δύσκολο ματς όμως θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» και συνέχισε:

«Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Εφές θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού μας, όπως είναι ο τομέας των ριμπάουντ, η συγκέντρωση στην άμυνα και ο ρυθμός στην επίθεση».

Όσο για το γεγονός ότι το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο μετά και το sold out που ανακοίνωσε η «πράσινη» ΚΑΕ; «Αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμάς ότι θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Οι φίλαθλοί μας μας βοηθούν πολύ και μας δίνουν ενέργεια».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.