Παπαγιάννης: Επανέλαβε το 3/3 από το τρίποντο, θυμίζοντας το περσινό παιχνίδι με την Μπάγερν

Παπαγιάννης: Επανέλαβε το 3/3 από το τρίποντο, θυμίζοντας το περσινό παιχνίδι με την Μπάγερν

Δημήτρης Οικονόμου
Γιώργος Παπαγιάννης
Μία πολύ καλή εμφάνιση επιθετικά πραγματοποίησε ο Γιώργος Παπαγιάννης στο ματς της Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, έχοντας ξανά 3/3 από το τρίποντο, όπως στο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν την περσινή σεζόν.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην επικράτηση της Φενέρμπαχτσε επί της Αρμάνι Μιλάνο για την πρώτη αγωνιστική της EuroLeague. Οι Τούρκοι μπορεί να χρειάστηκε να παίξουν ένα έξτρα πεντάλεπτο για να κάμψουν την αντίσταση των Ιταλών, αλλά ο Παπαγιάννης έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του στη ρακέτα.

Ο 26χρονος ψηλός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 15 πόντους, εκ των οποίων οι 9 προήλθαν με 3/3 τρίποντα. Τα δύο σε pick n' pop και το ένα σουτάροντας από στατική θέση. Κάτι που δεν πετυχαίνει βέβαια για πρώτη φορά.

Ο διεθνής σέντερ έχει εντάξει το τρίποντο στο παιχνίδι του δειλά δειλά την τελευταία διετία, με την περσινή σεζόν να γίνεται ολοένα και πιο έντονη η παρουσία του στην περίμετρο. Το 3/3 βέβαια για εκείνον στην EuroLeague δεν είναι πρωτοφανές.

Απέναντι στην Μπάγερν, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού την περσινή σεζόν, για την 31η αγωνιστική, ο Παπαγιάννης σκόραρε ξανά 3/3 από το τρίποντο, επίδοση την οποία ισοφάρισε το χθεσινό βράδυ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.