Ολυμπιακός: Το «μάντεψε ποιος» του Γουόκαπ με τον Πάπας και ο Μπραζντέικις στα «ερυθρόλευκα» (vid)

Ολυμπιακός: Το «μάντεψε ποιος» του Γουόκαπ με τον Πάπας και ο Μπραζντέικις στα «ερυθρόλευκα» (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Πάπας Γουόκαπ
Οι πρώτες εικόνες των παικτών του Ολυμπιακού στα «ερυθρόλευκα» με τις νέες φανέλες έγιναν... viral, με την ΚΑΕ να δείχνει μέσα από την παρακάμερα την κλίση των Γουόκαπ και Πάπας στα επιτραπέζια.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη Media Day της χρονιάς, παρουσιάζοντας τις τρεις φανέλες του στο νέο VIP Lounge του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Οι «ερυθρόλευκοι» φωτογραφήθηκαν και έπαιξαν αρκετά παιχνίδια, με τους Γουόκαπ και Πάπας να πρωταγωνιστούν.

Οι δυο τους έπαιξαν «μάντεψε ποιος» και φαίνεται ότι χρειάστηκε να βάλουν αρκετή σκέψη για να φτάσουν στη νίκη. Μεταξύ άλλων και ο Ίγκνας Μπραζντέικις, που δε θα αγωνιστεί στο Super Cup, φόρεσε για πρώτη φορά τα «ερυθρόλευκα».

Μάλιστα ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως η προετοιμασία είναι η χειρότερη που έχει κάνει, ένεκα των απουσιών, όμως ο Ολυμπιακός στρέφει πλέον το βλέμμα του στο Super Cup της ερχόμενης εβοδμάδας, όπου θα κριθεί και ο πρώτος τίτλος.

Η παρακάμερα της Media Day του Ολυμπιακού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.