Μπαρτζώκας: «Η χειρότερη προετοιμασία που έχω κάνει, αλλά είμαι αισιόδοξος»

Μπαρτζώκας: «Η χειρότερη προετοιμασία που έχω κάνει, αλλά είμαι αισιόδοξος»

Δημήτρης Οικονόμου
Μπαρτζώκας
Στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων, ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπογράμμισε το πόσο δύσκολη ήταν η φετινή προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» αφού ευχήθηκε και οι νέες εμφανίσεις να φέρουν τύχη στον Ολυμπιακό και να συνοδευτούν με νέες επιτυχίες στάθηκε στην δύσκολο περίοδο της προετοιμασίας λόγω των πολλών απουσιών ωστόσο δεν έδειξε να χάνει την αισιοδοξία του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

«Με την ευκαιρία την παρουσίασης της νέας φανέλας, θέλω να ευχηθώ καλή τύχη και υγεία. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε αυτές οι φανέλες να υπάρχουν σε φωτογραφίες και μελλοντικά video με επιτυχίες. Μου αρέσουν πολύ οι νέες φανέλες, μακάρι να συνοδευτούν με μεγάλες νίκες» είπε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε:

«Το να μείνεις στην κορυφή και το ίδιο επίπεδο δεν είναι εύκολο. Χάσαμε τον MVP της Euroleague, αλλά πήραμε καλούς νέους παίκτες και κρατήσαμε πολύ καλούς παίκτες. Ο φόρτος είναι ίδιος. Οκτώ μήνες χωρίς day off. Απολαμβάνω τις στιγμές που είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την ομάδα. Υπάρχει ένα φοβερό δέσιμο με τον κόσμο. Πουλήσαμε 7.500 διαρκείας, είχαμε πόσα sold-out. Αυτό είναι πιο σημαντικό και από τους τίτλους.»

Ενώ στάθηκε και στα πολλά προβλήματα που έπρεπε να υπερβεί στην προετοιμασία: «Είναι η χειρότερη προετοιμασία που έχω κάνει. Είχαμε 6 διεθνείς και 2 τραυματίες. Είμαι όμως πολύ αισιόδοξος. Θα παίζουμε ένα αλτρουιστικό μπάσκετ. Θέλουμε να αμυνόμαστε και να κάνουμε επίθεση όλοι μαζί. Όλοι να νιώθουν σημαντικοί και να περνάει η μπάλα από τα χέρια τους. Αφού χάσαμε έναν παίκτη που ήταν δημιουργικός και βοηθούσε με την κίνηση όπως ο Σάσα, θέλουμε να γίνουμε ακόμα πιο δημιουργικοί και πιο σκληροί στην άμυνα»