Κάιλ Χάινς: Συνεχίζει στην Αρμάνι για ακόμη έναν χρόνο (vid)

Κάιλ Χάινς: Συνεχίζει στην Αρμάνι για ακόμη έναν χρόνο (vid)

Κάιλ Χάινς: Συνεχίζει στην Αρμάνι για ακόμη έναν χρόνο (vid)
Η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κάιλ Χάινς, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Έτορε Μεσίνα τη σεζόν 2023/24.

Ο Κάιλ Χάινς εντάχθηκε στην Αρμάνι Μιλάνο το 2020 και το μεσημέρι της Πέμπτης 6/7, η πρωταθλήτρια Ιταλίας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 36χρονο σέντερ για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Χάινς, ο οποίος θα κλείσει τετραετία στην Αρμάνι με τη νέα συμφωνία, έχει πανηγυρίσει δυο πρωταθλήματα Ιταλίας (2022, '23), ισάριθμα Κύπελλα (2021, '22) και το ιταλικό Super Cup.

«Ο Κάιλ αποτελεί σημαντικό κομμάτι της οικογένειάς μας, ένα άτομο που μας επέτρεψε να βάλουμε τα ηθικά και τεχνικά θεμέλια της ομάδας μας. Αυτές οι αξίες έχουν νόημα πέρα από κάθε νίκη» εξήγησε ο General Manager της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος.

«Τα τελευταία χρόνια το Μιλάνο είναι σαν δεύτερο σπίτι για μένα και την οικογένειά μου. Ανυπομονώ να επιστρέψω για μία ακόμη σεζόν και να έχω την ευκαιρία να κάνω περήφανους τους οπαδούς της Αρμάνι, παλεύοντας για περισσότερες νίκες και περισσότερους τίτλους για να γίνει αυτός ο σύλλογος ακόμα μεγαλύτερος» ανέφερε από την πλευρά του ο πρώην σέντερ της Μπάμπεργκ, του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.