Μπαρτσελόνα: «Με το ένα πόδι εκτός Βαρκελώνης ο Μίροτιτς»

Μπαρτσελόνα: «Με το ένα πόδι εκτός Βαρκελώνης ο Μίροτιτς»

Newsroom
Μπαρτσελόνα: «Με το ένα πόδι εκτός Βαρκελώνης ο Μίροτιτς»
Ο Νίκολα Μίροτιτς όπως όλα δείχνουν δε θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα, με τα ρεπορτάζ από την Καταλονία να αναφέρουν πως βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας μετά το φινάλε του πρωταθλήματος Ισπανίας.

Το μέλλον του Νίκολα Μίροτιτς είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο για την ερχόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρουν οι πηγές της Mundo Deportivo, ο φόργουορντ των Καταλανών είναι με το ένα πόδι εκτός Βαρκελώνης.

Το βαρύ του συμβόλαιο είναι κάτι που η Μπαρτσελόνα δυσκολεύεται να διατηρήσει, μιας και έχουν προαναγγελθεί περικοπές στο μπάτζετ. Έτσι το πιο μεγάλο συμβόλαιο της ομάδας θα την... πληρώσει, μετά και την κακή εμφάνιση στον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague απέναντι στη Ρεάλ.

Βέβαια η θέση της Μπαρτσελόνα για όλο αυτό παραμένει αντίθετη, μιας και άπαντες τονίζουν ότι ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και είναι το μοναδικό που τους απασχολεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.