Μπαρτσελόνα: Περικοπές από 8 έως 11 εκατομμύρια ενόψει της επόμενης σεζόν

Μπαρτσελόνα: Περικοπές από 8 έως 11 εκατομμύρια ενόψει της επόμενης σεζόν

Γιασικεβίτσιους σε δηλώσεις για την Μπαρτσελόνα
Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να μειώσει κατά πολύ το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, σύμφωνα με τα όσα λέγονται από τα ΜΜΕ της Ισπανίας.

Η αποτυχία της Μπαρτσελόνα στο Final Four του Κάουνας φαίνεται πως θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στο μέλλον του συλλόγου. Οι Καταλανοί σκοπεύουν να μειώσουν δραματικά το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Mundo Deportivo.

Η Μπάρτσα βρίσκεται σε ένα... τέλμα μιας και η ομάδα χρειάζεται να λάβει υπόψιν το financial fair play για τα τμήματά της, ώστε να μπορεί να κάνει μεταγραφές στο ποδόσφαιρο. Έτσι το μπάσκετ είναι αναγκασμένο να ζήσει στη σκιά αυτών των επιπτώσεων, με περικοπές που θα φτάσουν από τα 8 έως τα 11 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Καταλανοί έχουν μόνο τρία συμβόλαια παικτών που λήγουν, των Κούριτς, Σανλί και Τόμπι ενώ φυσικά αυτή είναι και η τελευταία χρονιά που δεσμεύεται ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Από την άλλη πλευρά, δε σημαίνει πως οι παίκτες οι οποίοι έχουν συμβόλαιο παραμένουν σίγουροι. Ήδη έχουν αρχίσει οι διεργασίες για λύση του συμβολαίου με τον Κόρι Χίγκινς, ενώ ο Κάλινιτς συγκεντρώνει τα βλέμματα του Ερυθρού Αστέρα την ώρα που ο Σανλί αποτελεί στόχο της Φενέρμπαχτσε. Και βέβαια το μεγαλύτερο ερωτηματικό από όλα, αφορά τον Νίκολα Μίροτιτς, που πραγματοποίησε μια πολύ κακή εμφάνιση στον ημιτελικό της EuroLeague και το μέλλον του παραμένει αβέβαιο μετά το φινάλε της σεζόν.