Ντίβατς: «Ελπίζω η Παρτίζαν να κρατήσει τον Λεσόρ»

Ντίβατς: «Ελπίζω η Παρτίζαν να κρατήσει τον Λεσόρ»

Ντίβατς: «Ελπίζω η Παρτίζαν να κρατήσει τον Λεσόρ»
Ο Ματίας Λεσόρ βγαίνει φέτος στην free agency και ο Βλάντε Ντίβατς, ο οποίος επισκέφτηκε την προπόνηση της Παρτίζαν αναφέρθηκε στον Γάλλο σέντερ και το ενδεχόμενο να παραμείνει στους «ασπρόμαυρους».

Ο Ματίας Λεσόρ πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αποτελώντας μέλος της All-EuroLeague First Team 2023 και έχοντας κομβική συμβολή στην πορεία των «ασπρόμαυρων» που βρέθηκαν μια νίκη μακριά από το Final Four.

Το συμβόλαιο του 27χρονου σέντερ ολοκληρώνεται φέτος και ο Βλάντε Ντίβατς ανέφερε σχετικά: «Ο Λεσόρ έχει βρει το ιδανικό περιβάλλον στην Παρτίζαν. Οι φετινές εμφανίσεις του οφείλονται εν πολλοίς στην ομαδική δουλειά. Έκανε το step-up και ελπίζω η Παρτίζαν να τον κρατήσει».

Ο Γάλλος μέτρησε φέτος 12 πόντους, 7.1 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ, 0.9 κλεψίματα και 0.8 ριμπάουντ σε 38 συμμετοχές στην EuroLeague και η περίπτωσή του αναμένεται να απασχολήσει πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Ντίβατς, ο οποίος βρέθηκε στην προπόνηση της Παρτίζαν στην Stark Arena σχολίασε τη φετινή πορεία των Σέρβων: «Από τη στιγμή που ήλθε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ήμουν σίγουρος ότι η Παρτίζαν θα έκανε το επόμενο βήμα. Για μένα, ο αποκλεισμός στα προημιτελικά δεν είναι αποτυχία. Η πορεία στο σύνολό της είναι μεγάλη επιτυχία για τον Ζέλικο και τους παίκτες του. Ελπίζω να τελειώσουν νικηφόρα τη χρονιά».