«Ο Καμπάτσο υπέγραψε στη Ρεάλ, δεν τα "βρίσκουν" με Ταβάρες»

Newsroom
«Ο Καμπάτσο υπέγραψε στη Ρεάλ, δεν τα "βρίσκουν" με Ταβάρες»
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo ο Φακούντο Καμπάτσο έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε η Ρεάλ. Οικονομική διαφορά με τον Έντι Ταβάρες για την ανανέωση.

«Η Ρεάλ κατάφερε να εξασφαλίσει την υπογραφή του Φακούντο Καμπάτσο» αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά της η Mundo Deportivo, δηλώνοντας πως ο Αργεντινός άσσος ετοιμάζει τις βαλίτσες της επιστροφής του στη Μαδρίτη.

Ο Καμπάτσο που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχει ήδη βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε η Ρεάλ και ξεκινά ακόμη μία θητεία στη "βασίλισσα" με ετήσιες απολαβές στα 3 εκατομμύρια.

Όσον αφορά τον Έντι Ταβάρες, το ισπανικό Μέσο αναφέρει πως ο κορυφαίος αμυντικός της EuroLeague για τη φετινή σεζόν και η ομάδα εξακολουθούν να έχουν οικονομικές διαφορές στις συζητήσεις ανανέωσης. Ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι, αμείβεται με 1.85 εκατομμύρια καθαρά (3.5 μεικτά) και σύμφωνα με «τη μισθολογική πολιτική του τμήματος» δεν μπορεί να έχει κάποια αύξηση στις απολαβές του. Μένει να δούμε και σε αυτή την περίπτωση ποια θα είναι η εξέλιξη.