Πάντερ για το νικητήριο του Γιουλ: «Δεν με ένοιαξε καθόλου, δεν με ενδιέφερε το Final Four»

Πάντερ για το νικητήριο του Γιουλ: «Δεν με ένοιαξε καθόλου, δεν με ενδιέφερε το Final Four»

Πάντερ: «Έκανα απλώς κάτι που δουλεύω από 7 χρονών»
Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε για το Final Four του Κάουνας λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκειμένου να το παρακολουθήσει ενώ θέλησε και να... προσέξει τα λόγια του.

Όπως είναι γνωστό ο Αμερικανός γκαρντ τιμωρήθηκε για την «κλωτσοπατινάδα» της Μαδρίτης και η απουσία του φάνηκε στα δύο επόμενα ματς όπου η Ρεάλ «γύρισε» τη σειρά και έφτασε στο σημείο να προκριθεί στο Final Four και στη συνέχεια να κατακτήσει και το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο ίδιος ήταν ο... πρωταγωνιστής την ώρα που ξεκίνησε ο μεγάλος καυγάς στο «WiZink Center» μαζί με τον Σέρχιο Γιουλ και όταν κλήθηκε να σχολιάσει το Final Four μετά τη πρόκρισης της Παρτίζαν στα ημιτελικά της Aba Liga και τα όσα είχαν συμβεί στη σειρά των play-offs , είπε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για όλους, και θα είμαι προσεκτικός με τις λέξεις που χρησιμοποιώ . Δεν πρόκειται να μιλήσω για όλους τους άλλους. Όμως το πήρα προσωπικά. Προφανώς, ο κόσμος ξέρει τους λόγους. Για μένα, αυτό είναι κάτι που βρίσκεται ακόμα στο μυαλό μου».

Ο Κέβιν Πάντερ είπε ότι είδε τον τελικό, αλλά «δεν παρακολούθησα καθόλου τον ημιτελικό Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα. Παρακολούθησα τον αγώνα Ολυμπιακός-Μονακό και μετά δεν ασχολήθηκα. Δεν με ενδιέφερε» ενώ τα για το νικητήριο σουτ του Γιουλ ανέφερε στην Mozzart Sport: «Για να είμαι ειλικρινής δεν με νοιάζει πολύ».