Ο πανζουρλισμός που προκάλεσε το τρίποντο του Λαρεντζάκη σε σπίτια και καφετέριες (vids)

Newsroom
Ολυμπιακοί πανηγυρίζουν το τρίποντο του Λαρεντζάκη
To τρίποντο του Λαρεντζάκη για το 56-43 σήκωσε στο... πόδι καφετέριες και σπίτια από τις αντιδράσεις των φίλων του Ολυμπιακού.

Η στιγμή του χθεσινού ημιτελικού που ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε πως η νίκη επί της Μονακό και η πρόκριση στον τελικό είναι στα χέρια του, ήταν στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Εκεί που ο Γιαννούλης Λαρτεντζάκης πέτυχε ένα τρίποντο από το σπίτι του, δίνοντας προβάδισμα 13 πόντων στους «ερυθρόλευκους», με 56-43.

Η στιγμή που η μπάλα χτυπάει στο ταμπλό και καταλήγει στο καλάθι των Μονεγάσκων έδωσε το σύνθημα για ξέφρενους πανηγυρισμούς σε σπίτια και καφετέριες που οι φίλοι του Ολυμπιακού έβλεπαν το παιχνίδι.

Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά videos που ανέβηκαν στο TikTok...

@mixalis.gkantatsios Ειναι αλλιως…🔴⚪️ #fyp #olympiacos #final #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος - Μιχάλης Γκαντάτσιος
@vagarmi OLYMPIACOS B.C = ΚΑΥΛΑ one more to 🏆 #olympiakos #euroleague #finalfour #olympiacos #basketball #lithuania ♬ πρωτότυπος ήχος - Βαγγέλης Αρμυριώτης
@andreaskou2007 οε οε οε στο καουνας που ήρθαμε να σας ...#kaunas #olympiakos #f4 ♬ πρωτότυπος ήχος - andreaskou2007
@nektariosdoudalis #euroleague #olympiacosbc #kaunas #finalsathome #trophy ♬ πρωτότυπος ήχος - Νεκτάριος Δούδαλης
@eyezmann #finalfour #olympiacosbc #olympiacos #final #monacobasket #kaunas #basketball #euroleaguebasketball #euroleague ♬ πρωτότυπος ήχος - George Matkaris

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.