Λαρεντζάκης: «Ο κόσμος μας βοήθησε να... ηρεμήσουμε, ίδιο παλμό και ένταση στον τελικό»

Lary
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στάθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Μονακό.

Aποστολή στο Κάουνας: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό μετά τη νίκη επί της Μονακό και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ζήτησε αντίστοιχη ένταση από την ομάδα του όπως στο δεύτερο ημιχρονο και στον τελικό της Euroleague.

«Ξεκινήσαμε το ματς νευρικά. Όση εμπειρια και να έχουμε από το προηγούμενο final 4, είχαμε μια νευρικότητα Ο κόσμος μας βοήθησε να ηρεμήσουμε να μην έχουμε αυτή τη νευρικότητα. Να μπουν οι βολές, να μπουν τα σουτ. Από την αρχή του τρίτου δεκαλέπου δώσαμε τον τόνο στην αάμυνα που θέλουμε, δώσαμε την ενέργεια που θέλουμε και αποδείξαμε πως μπορούμε να γυρίσουμε το ματς».

Για τους 2 πόντους της Μονακό στη δευτερη περίοδο: «Ο κόσμος μας έδωσε μεγάλη βοήθεια, πάλι είναι εδώ για μας να μας υποστηρίξει. Εκεί να έχουμε τον ίδιο παλμό και την ίδια ένταση»

Στο τέλος είπε: «Δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε ότι είμαστε μια πραγματική ομάδα και ο ένας πιστέυει στον άλλο. Μπήκαμε λίγο μαγκωμένοι, αλλά στη συνε΄χεια έπαιξε ρόλο η εμπειρία. Ο κόουτς ήταν πολύ ήρεμος και μας μίλησε στο ημίχρονο και βοήθησε πολύ»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.