Ολυμπιακός, τελικός Euroleague: Ερχονται κι άλλοι οπαδοί του Ολυμπιακού από την Ελλάδα

κόσμος
Ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» θα αυξηθεί στον τελικό με τη Ρεάλ αφού ξεκινάνε πτήσεις τσάρτερ από την Αθήνα με προορισμό το Κάουνς. Αποστολή – Κάουνας: Κωνσταντίνος Μελάγιες.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό της Ευρωλίγκας και όπως είναι λογικό ο αριθμός των οπαδών του θα αυξηθεί σημαντικά. Περίπου 6.000 «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι έδωσαν το παρόν στην εξέδρα της «Zalgirio Arena» στο ματς με τη Μονακό, αλλά ας ξεχάσουμε αυτό το νούμερο.

Από την Ελλάδα ξεκινάνε περίπου 4-5 πτήσεις τσάρτερ με προορισμό το Κάουνας. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κάνει τρομερή προσπάθεια να βρει επιπλέον εισιτήρια ώστε να ικανοποιήσει και τα νέα αιτήματα των οπαδών της και η αλήθεια είναι πως κάθε ώρα που περνάει όλο και κάποια βρίσκει.

Φυσικά αρκετοί κινήθηκαν μόνοι τους μέσα από τις σχετικές με ανταλλαγή εισιτηρίων πλατφόρμες προκειμένου να βρουν «μαγικό» χαρτάκι για τον τελικό με τη Ρεάλ. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για παρουσία περίπου 7.500 – 8.000 οπαδών στο ματς που θα κρίνει τον τίτλο.

Ο μεγαλύτερος όγκος των «ερυθρόλευκων» οπαδών έχει δώσει ραντεβού στο συντριβάνι του φημισμένου πεζόδρομου στο κέντρο του Κάουνας για να πάνε όλοι μαζί στο γήπεδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.