Παρτίζαν: Για πρώτη φορά αποκλείστηκε ομάδα έχοντας προηγηθεί με 2-0!

Παρτίζαν: Για πρώτη φορά αποκλείστηκε ομάδα έχοντας προηγηθεί με 2-0!

Για πρώτη φορά αποκλείστηκε ομάδα από το 2-0
Η Ρεάλ έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Euroleague που πήρε το εισιτήριο για το Final-4 έχοντας κάνει την ολική ανατροπή από 0-2 νίκες.

Μπορεί να μην «έσπασε» η παράδοση των γηπεδούχων ωστόσο «έσπασε» μια άλλη παράδοση που αφορούσε τις ομάδες που είχαν βρεθεί μπροστά στο σκορ με 2-0 νίκες.

Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δεν υπήρξε ανατροπή, εφάμιλλη με αυτή της Ρεάλ στη σειρά με την Παρτίζαν. Όπως είναι γνωστό η σερβική ομάδα βρέθηκε να προηγείται με 2-0 νίκες μετά τις δύο πρώτες αναμετρήσεις στο «WiZink Center» αλλά στη συνέχεια οι Μαδριλένοι έφεραν τα πάνω-κάτω.

Κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ άλλοτε στην ιστορία της Euroleague. Η Ρεάλ σημείωσε τρεις σερί νίκες απέναντι στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την υποχρέωσε σε έναν οδυνηρό -σύμφωνα με την εξέλιξη της σειράς- αποκλεισμό από το Final 4.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο «Ζοτς» χάνει σειρά play-offs μετά από αυτήν το 2006 και δη στις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με την Ταού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.