Σλούκας στο Gazzetta: «Δεν φοβάμαι να πάρω ευθύνες, ο Σάσα έχει βάλει πολλές φορές τέτοια σουτ»

Σλούκας
Ο Κώστας Σλούκας ξεκαθάρισε στο Gazzetta ότι δεν φοβάται να πάρει ευθύνες, υπενθυμίζοντας ότι έχει χάσει και αρκετά σουτ, τονίζοντας ότι η σειρά με τη Φενέρ πρέπει να τελειώσει στην Κωνσταντινούπολη.

Κωνσταντινούπολη - αποστολή: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Ο Κώστας Σλούκας προσυπέγραψε το μεγάλο φινάλε στην Κωνσταντινούπολη, σκοράροντας το νικητήριο τρίποντο για τον Ολυμπιακό που έκανε το 2-1 στη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε και πλέον έχει την ευκαιρία να τελειώσει τη δουλειά το βράδυ της Παρασκευής 5/5 στην Κωνσταντινούπολη.

Εν συνεχεία ο διεθνής γκαρντ απάντησε στην ερώτηση του Gazzetta σχετικά με το τελευταίο σουτ, τονίζοντας: «Γενικά αισθάνομαι καλά τον τελευταίο μήνα. Έχω παίξει αρκετά τέτοια παιχνίδια. Άλλες φορές θα σκοράρω αυτά τα σουτ, άλλες φορές όχι. Έχω σκοράρει αρκετές φορές, έχω χάσει και αρκετά σουτ. Δεν φοβάμαι να πάρω ευθύνες. Έχω δώσει αρκετούς αγώνες play-offs στην καριέρα μου οπότε νομίζω ότι πρέπει να τελειώσουμε όλοι μαζί τη σειρά μεθαύριο και όχι να εξαρτάται από έναν παίκτη το παιχνίδι».

Όσον αφορά το μεγάλο τρίποντο του Σάσα Βεζένκοβ με το οποίο έκανε το 69-69 και την τρομερή αντίδρασή του, είπε: «Ο Σάσα είναι εξαιρετικός σουτέρ... Για άλλους παίκτες αυτό το σουτ δεν είναι καλό, είχε τον αντίπαλο κρεμασμένο πάνω του. Για τον Σάσα είναι σουτ που το βάζει, το έχει βάλει αρκετές φορές. Απλά, τρελάθηκα γιατί ήταν μεγάλο σουτ ισοφάρισης».