Παρτίζαν: Οπαδοί σήκωσαν πανό για τον Ντεκ σε πεζογέφυρες στο Βελιγράδι

Οπαδοί της Παρτίζαν σήκωσαν πανό για τον Ντεκ σε πεζογέφυρες στο Βελιγράδι
Οι οπαδοί της Παρτίζαν έχουν σηκώσει πανό κατά της Ρεάλ στις πεζογέφυρες από το αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα» ως την πόλη του Βελιγραδίου.

Η Παρτίζαν απέχει μια νίκη από την πρόκριση στο Final 4 της EuroLeague έπειτα από το 2/2 στη Μαδρίτη και πλέον έχει την ευκαιρία να τελειώσει τη δουλειά στο Βελιγράδι, αρχής γενομένης από το Game 3 το βράδυ της Τρίτης (2/5, 21:30) στη Stark Arena.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Κέβιν Πάντερ και Ματίας Λεσόρ που τιμωρήθηκαν για τη συμμετοχή τους στην... κλωτσοπατινάδα της Μαδρίτης ενώ η Παρτίζαν θα στήσει γιγαντοοθόνες στα τείχη του Καλεμέγκνταν προκειμένου οι οπαδοί της να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τη Ρεάλ.

Η «Βασίλισσα» αφίχθη στην πρωτεύουσα της Σερβίας, με τον Τσους Ματέο να εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι δεν θα συμβεί τίποτα στο Βελιγράδι.

Εξάλλου ο Γκάμπριελ Ντεκ, ο οποίος τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού ενός αγώνα, ακολούθησε την αποστολή με την προοπτική η Ρεάλ να νικήσει στο Game 3 και να είναι διαθέσιμος στο Game 4 την Πέμπτη 4/5.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια ενώ οι οπαδοί της Παρτίζαν κρέμασαν πανό στις πεζογέφυρες από το αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα» ως την πόλη του Βελιγραδίου με αποδέκτες τους παίκτες της Ρεάλ!

@Photo credits: KK Partizan

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.