EuroLeague: Ο λόγος που δεν τιμωρήθηκε ο Γιουλ μετά τη σύρραξη απέναντι στην Παρτίζαν

Ο Πάντερ στα σόσιαλ Media
Ο Σέρχιο Γιουλ αγωνίζεται κανονικά στο Game 3 των play-offs, με την Παρτίζαν να υποδέχεται τη Ρεάλ στο Βελιγράδι και τους Ισπανούς να φέρνουν στο φως της δημοσιότητας την εξήγησή της μη τιμωρίας του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε στο Βελιγράδι για το Game 3 της σειράς με την Παρτίζαν, σε μία αναμέτρηση που έχει επισκιαστεί μετά τα όσα συνέβησαν στην Ισπανία. Ο Γιαμπουσέλε τιμωρήθηκε πιο σκληρά από όλους και δίκαια, μετά τη λαβή στον Έξουμ, στη σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Μέσα στις ποινές όμως δε βρέθηκε το όνομα του Σέρχιο Γιουλ. Ο Ισπανός γκαρντ ήταν η αιτία του κακού με το αντιαθλητικό στον Πάντερ και η AS έφερε στο φως την εξήγηση της EuroLeague για εκείνον.

Συγκεκριμένα το αντιαθλητικό φάουλ του Γιουλ, όπως αναφέρεται, τιμωρήθηκε στον αγωνιστικό χώρο και δεν εμπίπτει στην ευθύνη του Πειθαρχικού Δικαστή. Ο Γιουλ μετέπειτα δε συμμετείχε σε ό,τι ακολούθησε και αφού δε διέπραξε κάποια σωματική επίθεση, έμεινε ατιμώρητος.

Όσον αφορά τους υπολοίπους που δεν τιμωρήθηκαν; Ρεάλ και Παρτίζαν δεν αμφισβήτησαν την έκθεση του πρώτου διαιτητή της αναμέτρησης, με εξαίρεση την παρέμβαση των Μαδριλένων σε σχέση με τον Μούσα, όπου σημείωσαν πως είναι αυτός που χτυπήθηκε από τον Λεσόρ.

Έτσι, παρόλο που μπορεί να υπήρχαν και άλλοι παίκτες στη συμπλοκή, δε χαρακτηρίζονται οι πράξεις τους ως επιθετικές ούτε ως απόπειρες σωματικής βλάβης για περαιτέρω τιμωρία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.