Πάντερ: «Σκάστε, δεν το ξεκίνησα εγώ» του Πάντερ και το κάλεσμα του Νάναλι

Ο Πάντερ στα σόσιαλ Media
Ο Κέβιν Πάντερ ξέσπασε κατά δημοσιεύματος που τον ήθελε να ξεκινάει τον καυγά στη Μαδρίτη, με τον Τζέιμς Νάναλι να συμφωνεί μαζί του και να καλεί τον κόσμο να υποστηρίξει την ομάδα στη συνέχεια της σειράς.

Άνω-κάτω έχει γίνει η Euroleague μετά τον πρωτοφανή καυγά που έλαβε χώρα στο παρκέ του «WiZink Center» λίγο πριν από το τέλος του Game 2 της σειράς Ρεάλ-Παρτίζαν.

Η «κλωτσοπατινάδα» έχει κάνει τον γύρο του κόσμου η οποία ξεκίνησε με αφορμή ένα αντιαθλητικό φάουλ του Γιουλ στον Πάντερ. Το Sportando ανέφερε ότι οι δύο παίκτες ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν τον... κακό χαμό στο παιχνίδι, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Αμερικανού γκαρντ της Παρτίζαν.

«Δεν ξεκίνησα εγώ αυτά τα σκ@@α» σχολίασε μέσω twitter ο Πάντερ, με τον Τζέιμς Νάναλι να απαντάει και να συμφωνεί μαζί του. Μάλιστα ο Αμερικανός φόργουορντ έκανε και live instagram από το αεροδρόμιο της Μαδρίτης και λίγο πριν «πετάξει» η αποστολή για το Βελιγράδι όπου γνώρισε αποθεωτική υποδοχή, λεγοντας μεταξύ άλλων.

«Ήταν τρελό. Φίλαθλοι, βάλτε τα δυνατά σας. Χρειαζόμαστε την ενέργειά σας για το τρίτο παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε μαζί ως ομάδα. Ξέρω ότι έχετε πολλές ερωτήσεις, αλλά το βίντεο τα λέει όλα».