Πενιαρόγια: «Για 33 αγωνιστικές ήμασταν στην οκτάδα, ελπίζω να είμαστε και αύριο»

Πενιαρόγια: «Για 33 αγωνιστικές ήμασταν στην οκτάδα, ελπίζω να είμαστε και αύριο»

Newsroom
Ο Πενιαρόγια μετά το Ολυμπιακός Μπασκόνια
Οι δηλώσεις του Πενιαρόγια μετά την ήττα της Μπασκόνια από τον Ολυμπιακό και η ελπίδα για να κατακτήσει η ομάδα του μία θέση στην οκτάδα.

Ο κόουτς Πενιαρόγια εξέφρασε την αντίθεσή του με τη διαφορετική ημερομηνία διεξαγωγής των παιχνιδιών, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό και ευχήθηκε στο φινάλε της αυριανής ημέρας να δει την ομάδα του στην τελική οκτάδα της EuroLeague.

Οι δηλώσεις του Πενιαρόγια

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την εξαιρετική του σεζόν. Τερμάτισε πρώτος και του αξίζουν συγχαρητήρια. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα από εκείνους και δεν το κάναμε. Οι επιθετικές επιλογές μας στην πρώτη περίοδο δεν ήταν οι καλύτερες, στην άμυνα ήμασταν σοφτ, παρά τους 19 πόντους παθητικό. Είχαμε 17 παραπάνω σουτ από τον Ολυμπιακό αλλά δεν ήμασταν εύστοχοι και αυτό μας κόστισε. Εμείς για 33 αγωνιστικές ήμασταν στο Top 8. Τώρα είμαστε εκτός οκτάδας και ελπίζω αύριο να είματε μέσα στις πρώτες οκτώ ομάδες».

Για το αν θα ήθελε να γίνουν τα παιχνίδια ίδια ώρα και μέρα: «Δεν είναι νορμάλ, αλλά είναι κανόνας της Ευρωλίγκα. Θα ήταν καλύτερο να παίξουμε ίδια ώρα και την ίδια μέρα. Δεν έγινε όμως».

@Photo credits: eurokinissi