Πρόεδρος Παρτίζαν: «Είναι τρομερό ότι νικήσαμε Ολυμπιακό, Ρεάλ και Μονακό»

Newsroom
Ο πρόεδρος της Παρτίζαν ξεχώρισε τις νίκες της χρονιάς
Η Παρτίζαν επέστρεψε στα play-offs έπειτα από το 2010 και ο πρόεδρος του κλαμπ, Οστόγια Μιχαήλοβιτς έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων στην EuroLeague πριν από την έναρξη της postseason.

Ο Κέβιν Πάντερ προσυπέγραψε το σπουδαίο διπλό της Παρτίζαν στο Πριγκιπάτο, κλειδώνοντας την επιστροφή των Σέρβων στα προημιτελικά της EuroLeague μετά από το 2010.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ακολούθησε τους Ολυμπιακό, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μονακό και Μακάμπι Τελ Αβίβ στα play-offs ενώ ο πρόεδρος του κλαμπ, Οστόγια Μιχαήλοβιτς μίλησε στη Mozzartsport για την πορεία της Παρτίζαν στην EuroLeague.

«Κάναμε πραγματικά σπουδαίο ματς. Είναι τρομερό ότι νικήσαμε τη Ρεάλ, τον Ολυμπιακό και τη Μονακό στο γήπεδό της. Μιλάμε για τις τρεις από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Είναι μια επιτυχία που οι φίλοι της Παρτίζαν ανυπομονούσαν να δουν. Επιστρέψαμε στα play-offs μετά από 13 χρόνια. Δείξαμε τεράστια υπομονή. Ξέραμε εξ αρχής ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά με τον Ζέλικο, τους παίκτες, τους οπαδούς και τη διοίκηση και όλους όσοι δουλεύουν πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας».