Κίναν Έβανς: Επιβεβαίωσε ότι μένει και τη νέα σεζόν στη Ζαλγκίρις

Κίναν Έβανς: Επιβεβαίωσε ότι μένει και τη νέα σεζόν στη Ζαλγκίρις

Κίναν Έβανς: Επιβεβαίωσε ότι μένει και τη νέα σεζόν στη Ζαλγκίρις
Ο Κίναν Έβανς σκοπεύει να επιστρέψει στη Ζαλγκίρις μόλις ολοκληρωθεί η αποθεραπεία του από τη ρήξη αχιλλείου, την οποία υπέστη τη φετινή σεζόν.

Μέχρι το σοβαρό του τραυματισμό ο Κίναν Έβανς ήταν μία από τις αποκαλύψεις της φετινής EuroLeague. Ο Αμερικανός γκαρντ της Ζαλγκίρις Κάουνας επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει και τη νέα σεζόν στην ομάδα του Κάουνας, μιλώντας σε μέσο στο Ισραήλ.

Ο Έβανς είχε υπογράψει συμφωνία δύο ετών, ενώ στις αρχές του έτους υπέστη ρήξη αχιλλείου, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η φημολογία για τη συνέχιση της συνεργασίας ήταν έντονη, όμως ήρθε η επιβεβαίωση από τον παίκτη: «Περιμένω να συνεχίσω στη Ζαλγκίρις για άλλη μία σεζόν. Από τη δική μου πλευρά, η απάντηση είναι ναι. Θα μείνω για άλλη μία χρονιά», είπε ο Αμερικανός στην ιστοσελίδα israelhayom.co.il.

Τη φετινή σεζόν στη EuroLeague μέτρησε κατά μέσο όρο 15.9 πόντους, 3.7 ασίστ και 3.2 ριμπάουντ σε 17 εμφανίσεις. Παράλληλα, η ομάδα από τη Λιθουανία θα διεκδικήσει την τελευταία αγωνιστική την παρουσία της στα play-offs της διοργάνωσης.

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.